Tämä on Campus Norrvalla

Campus Norrvalla on urheilun, liikunnan ja koulutuksen ruotsinkielinen osaamiskeskus joka sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä Pohjanmaan Vöyrillä.

Toimintaan kuuluu toisen asteen Vörå samgymnasium-idrottsgymnasium joka on Suomen ainut ruotsinkielinen urheilulukio. Norrvallan kansanopistolla voit opiskella liikunta-alan ammattilaiseksi suorittamalla liikunnanohjauksen perustutkintoa.

Kampuksella on myös mahdollista suorittaa yksivuotinen hierojan ammattitutkinto ja lukuisia muita lyhyempiä opintokokonaisuuksia, esimerkiksi Personal Tariner (PT) tai lisensoitu ruokavalioneuvoja. Norrvallan urheiluopisto tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja erilaisia yritys- ja leiripaketteja.

01 kesäkuu 2016

Kevään ylioppilaat

Lämpimät onnittelut Vöyrin yhteislukion 53 uusille ylioppilaille! Lakkiaiset pidetään lauantaina 4 kesäkuuta klo.10.30 Campus Norrvallan urheiluhallissa.

08 tammikuu 2016

Kevätlukukausi on alkanut campuksella

Kevätlukukausi Campus Norrvallalla on alkanut tällä viikolla. Sekä Norrvallan kansanopistolla että Vöyrin yhteislukiolla opiskelut jatkoivat joululoman jälkeen eilen, torstaina 7.1.2016. Uudella energialla ja innolla otetaan uudet haasteet vastaan!

22 joulukuu 2015

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

On aika hiljaista täällä Campus Norrvallalla tällä hetkellä. Opiskelijat ja osa henkilökunnasta on joululomalla ja nyt on hyvä hetki viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa ja kerätä voimia kevätlukukaudelle.