Meistä

Vöyrin kunta ja Folkhälsan utbildning Oy ylläpitävät Campus Norrvallan ja tarjoavat toisen asteen koulutusta mutta toimintaan osallistuvat monet muutkin tekijät, kuten Finlands Svenska Idrott (FSI) ja Vaasanseudun Urheiluakatemia.

Yhteistyötä tehdään Åbo Akademin ja Idrottshögskolan vid Umeå Universitetin kanssa ja voidaan tarjota 25 opintopistettä urheilupsykologia Avoin yliopisto-opintojen kautta.

Toimintaan kuuluu toisen asteen Vörå samgymnasium-idrottsgymnasium joka on Suomen ainut ruotsinkielinen urheilulukio. Lukiossa on myös yleinen linja jolla on laaja valikoima kursseja, Norrvallan kansanopistolla voit opiskella liikunta-alan ammattilaiseksi suorittamalla liikunnanohjauksen perustutkintoa.

Campuksella on myös mahdollista suorittaa yksivuotinen hierojan ammattitutkinto ja lukuisia muita lyhyempiä opintokokonaisuuksia, esimerkiksi Personal Trainer (PT) tai lisensoitu ruokavalioneuvoja. Norrvallan urheiluopisto tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja erilaisia yritys- ja leiripaketteja.